May 21, 2013

Oooh, so baby let's get it on
drinking wine and killing time
sitting in the summer sun...
you know i've wanted you so long
why do you have to 
drop that bomb on me?

Udune, uimane, tubane ja eksamiprojekti täis teisipäev..ideaalne moment teha väikene paus disaini dokumentide kirjutamisest ja teha väikene kiire kokkuvõte viimasel ajal toimunust. 
Alustustan minu jaoks kõige olulisema ja parema uudisega - SU seadus muutus ja seda saavad taodelda nüüd kõik EU liikmesriikide kodanikud, kes õpivad täiskoormusel ja töötavad 10-12h nädalas...ehk siis see kahe aasta piirang kaotati ära ja ma kohe kiiresti andsin oma paberid sisse ja eelmisel nädalal sain kirja, et hakkan juuni kuust alatest SU toetust saama! Woop-woop! Ehk siis kogu see närvidekulu ja et mul on meeletult kopp ees minu praegusest tööst, kandis siiski vilja ja tänu sellele hakkan ma SU'd saama. Mitte, et see teeks mu töö kuidagi väga palju talutavamaks või selle tüütu ülemuse, aga vähemalt on motivatsiooni veel vastu pidada...ja silmad/kõrvad lahti hoida uutele ja parematele pakkumistele. 

Muus osas, elu on vähekene rahulikumaks läinud...või oleks õigem öelda, et kuna on eksamiprojekt, siis meil koolis loenguid ei ole ja omavahel tsillitakse vähem, seega on ka draamat vähem. Aga kui aus olla, siis me vaikselt vajamegi seda calm down aega juba. Vaikselt on tekkimas olukorrad, kus ignoreeritakse üksteist ja kerge pinge on õhus. Aga nagu Hanna-Liisa naerab, siis meie kursusel on omad reeglid...või siis omalt poolt lisaks, et meil puuduvad igasugused inimlikud põhimõtted ja moraal...ja reegliteks on ilmselt #yolo...kõik teevad asju ilma mõtlemata, sest noh hey, yolo! 

Aga eksamiprojekti juurde põigates, siis ma vihkan kõike selle projekti juures, välja arvatud grupp, kellega ma koos töötan. Nimelt peame me kasutama projektis kõiki seni õpituid teadmisi ja oskusi ja looma turismifirmale identiteedi, mis hakkab siis Copenhaagenisse turismireise pakkuma. Aega on vähe ja teha on kurat kui palju...plus omaselt KEAle, siis assignment on siin, vaadake ise kuidas saate..ahjaa, tähtaeg on ka kohe kohe. Ja juhuslikult saab kursuse kõige edukamalt kõigega toime tulnud grupp just kõige tahetuma ja parema juhendaja, keda meie ka tahtsime, aga noh...ise-enesest ei saanud me kõige hullemat juhendajat ka..oleks kaks varianti veel hullemad olnud, seega jubii. Kui me olime end juba oma marketingi analüüsiga hullult töötanud ja oma juhendajaga kokku saime, siis tema esimesed sõnad olid, et "your analyse is much more detailed than we expected from you." Mis pole halb asi, aga ilmselt raiskasime me liiga palju aega ja energiat selle report analysi kirjutamisele...nüüd siis tuleks nagu disaini ja kodeerimise peale oma aega kulutama hakata...või noh me lõpuks tegeleme ka sellega ja ilmselt saame kõik ilusti tähtajaks tehtud. 

Muud vist ei olegi, nautige kevadist/suvist ilma ja olge vahvad!

No comments: