March 14, 2013

Mõtlen siin juba mitu päeva, et kirjutan, sest hullult tahaks kirjutada, aga siis kuidagi saab aeg jälle otsa või siis tuleb mõtetel blokk ette ja jääbki katki. Täna võtan end kokku ja kirjutan ära, luban.

Niisiis, alustan väikese tagasihüppega esmaspäeva. Hommik tundus kahtlaselt kahtlane olevat, või vähemalt naljakas, eriti nende jaoks, kes laupäeval koos pidu panid ja see esimene kaine taaskohtumine ja pilkude/muljete vahetamine on alati natukene naljakas. Aga mul on üks naljakas kursavend Alexander. Kes tegelikult alguses tundus vastik ninatark ja ülbe ja tüütu, aga aja jooksul olen õppinud teda natukene paremini tundma ja tegelikult on selle esialgse mulje/pildi taga üks äge inimene. Ta küll teeb selliseid veidraid asju nagu testib inimesi ja ütleb rändom asju, lihtsalt näha, kuidas keegi reageerib ja natukene omab sellist suhtumist, et "i'm better than you" aga kui saad temaga läbi, on kõik tsill. Laupäeval peol ütles ta sellise lause näiteks "I love challangeing people, everything I say, is a challange...even "good morning" on the morning is challange..so if you look at me, smile and respond to it, you're already 5points cooler than moment ago" :D Aga kuskilt tuli meil jutuks ka see, et paneme kõik koos pidu, aga koolis suhtleme ikka aint oma grupi inimestega ja vahel ei ütle üksteisele teregi, mille peale ta lubas, et ta kohe kindlasti tuleb tere ütlema esmaspäeval. Ja siis esmaspäeval, kui me juba oma grupiga grupitööd tegime...mainin siinkohal veel, et minu grupitöö rühmast ei olnud peol kedagi, sest nad ei ole eriti aktiivsed sotsialiseerujad klassis...niisiis tuleb klassi Alexander, kes juba kaugelt kavalalt muigab...jalutab meie lauani, paneb oma kohvitopsi lauale, kallistab ja teeb musi ja ütleb "good morning sweet Kristel!" ....mille peale minu rühma tsikkidel väga küsimärgid näkku tekkisid ja küsisid "Have we missed something?" ja Alexander rahulikult paneb käe ümber mulle ja naeratades teatab "I think you have" ...hehe...

Aga muidu, vaata mulle hullult meeldib kuidas Taanis see õpetamise süsteem on üles ehitatud...selline learning-by-doing ja palju grupitööd...mulle sobib, ja siiani on suhteliselt edukalt see ka õnnestunud...aga see praegune grupp meil. Ütleks, et ma tean nüüd kahte inimest, kellega ma mitte kunagi ei taha samasse gruppida enam sattuda ja kahte äärmiselt toredat uut inimest, kellega ma hea meelega edaspidigi koos töötaks. Meie projektiks on see bring it back toote asi. Me oleme sisuliselt lõpusirgel sellega, töötame hetkel veel kodulehe ja disaini kallal...aga eelmine reede kirjutasime me oma reporti, mis tuli pühapäeva õhtul ära esitada ja kui see peaaegu valmis oli, siis hüppas täiesti tühja koha pealt üks rumeenia tsikk välja ideega, kus ta oli nii toote nime kui ka disaini täiesti ära muutnud. Ehk siis, WHAT? Sealt edasi hakkasid kõik vaikselt närvi minema...ja siis lambist tegi ta ka "kodulehe struktuuri", mis sisaldas igasugu huvitavaid asju, mille tegemiseks kohe kindlasti enam aega ei ole...ja me arutasime seda koolis, aga teda polnud ja unustasime või ka natukene tahtlikult vist ei viitsinud keegi talle facebookis vastata selle kohta, et sorry, aga sinu ideed on tiba hiljaks jäänud. Ja siis järgnes sellele selline vestlus:

  • Dada Andrada ok so it looks like no one gives a shit! that's great! good to know! thx
  • Kristel Ojasalu I don't think it's about us giving a shit or not...but I can't speak for others, so I will just say what I kind of have on my mind...you shouldn't take it too personally, but here it is...
    ..i find it really hard to do group-work with you, since I feel that we kind of get together in school, everyone has a right to speak up...we agree on design etc and when we're almost done with our stuff you randomly come up with something new, something no-one even knew you were working with. 
    Yea, I think the new logo is really nice...but you were in the class while you saw Szilvia working on the logo...why the hell you didn't speak up then? Why you let her work on it and waste her time, when you had plan to redo it? I find it totally pointless waste of time...she could have done something else instead of that...it's a group work and if you just randomly do stuff you don't tell others about, I find it extreamly annoying! Time is important factor and if you have done business studies before, you should be much better at management skills....
    And about website design, if you checked around here...you could see that Szilvia is doing it and we had talk about it at school today...I understand you have work or something, but hey, you can post everywhere in the facebook that you are needing a place to stay, but can't read thing through here? 
    and just saying, no i don't give a shit about that i was mean or whatever right now...sorry.
  • Kristel Ojasalu oh and if you expect us to accept your ideas, you should be more open to other people opinion as well...it's not that we don't want to wide our ideas, it's a group-work and we all are from very different backgrounds, so I think in order to do a great design, we have to combine our ideas...I am more than sure that you don't like the same things as I do and vice versa, but if you want me to wide my thinking, you should be able to do the same..and I am not telling this shit cause I wanna attack you...i am just sick and tired that if we decide on something, you don't say a thing at school, but later want to change everything...things aren't working that way...
  • Dada Andrada I've just asked and no one said a thing
  • Dada Andrada I am not going to day anything no more so go ahead and do what you decide is best as a TEAM!

Nii, et järgmine hommik kooli minnes mõtlesin, et on kaks varianti, et mu grupp ütleb mulle, et "well, you shouldn't have done that!" või "good that you did that!"....õnneks teine variant, ehk siis they backed me up :). 
Õnneks on esmaspäeval projekti esitlemine ja siis hakkab uus ja huvitavam moodul ja saab teiste inimestega koos töötada :).

Aga nüüd tõmban ma otsad kokku, või oot, lihtsalt ütlen, et meil sadas eile lumi maha..ma ei ole eriliselt vaimustunud...ma ei ole ainus.

tsau!

No comments: