December 21, 2011

Haige olemise juures on üks tore asi...võid terve päeva voodis lebotada ja filme vaadata ja keegi ei pane pahaks ka seda. Eile just niimoodi päev mööduski. Esiteks oli mu nohu hullemaks läinud, natukene ka köha tekkinud ja jube nõrk oli olla...lisaks pea valutas natukene ja silmad jooksid vett ja valutasid. Palavikku polnud, aga kergelt oli kehva olla. Söögi-isu ka eriti ei olnud...aga emme saadetud küpsised ja kommid sobisid ideaalselt. Omnomnom.
Sai vaadatud päris palju Family Guy'd, mis on lihtsalt geniaalne. Ja natukene Garfieldi, mis mulle lihtsalt meeldib. Ja täitsa lõpuks vaatasin ära filmi Catfish.

Catfish is a 2010 American documentary film, directed by Henry Joost and Ariel Schulman and involving a young man being filmed by his brother and friend as he builds a romantic relationship with a young woman on the social networking website Facebook.

Ja lõpuks tuleb välja, et seda inimest ei ole olemaski, kellega ta "suhte" on loonud. Ja üldse on kogu skeemi taga mõnusalt ühe inimese "lendavat kujutlusvõimet". Oli huvitav vaadata ja pühendage aega rohkem face-to-face suhtlemisele :).

Cheers!

k.