July 20, 2012

Naljakas, et kui mingi asi hakkab otsa saama, siis sa hakkad alles seda hindama, või noh teate küll. Igastahes käisin täna Paulinega linnas lõunal ja siis näitas oma töökohas ka ringi. Rääkisime niisama elust, olust ja tulevikust. Ja tuli jutuks, et uus Nørreport saab valmis aastal 2015 ja metroo 2018..ja ma naljatasin, et mina selleks ajaks olen ammu Taanist ära kolinud. Ja Pauline teatas "no, no...you gonna stay in Denmark! You find some handsome Danish guy and you guys live in a nice apartment in Christianshavn and we still see you around!" :D
Ausalt öeldes ei oleks selline tulevik üldse paha. Christianshavn on nii äge ja tsill linnaosa. Natukene siis google kopi/paste ka sellest.


For much of the 20th century a working-class neighbourhood, Christianshavn developed a bohemian reputation in the 1970s and it is now a fashionable, diverse and lively part of the city with its own distinctive personality, with residents tending to see themselves first as Christianshavners and then as Copenhageners.[1] Businessmen, students, artists, hippies and traditional families with children live side-by-side.




Not bad, eh?

17 päeva pärast tuleb Etu, jei!


No comments: