October 25, 2012

K-ko-kol-koli-kolim-kolimi-kolimin-kolimine. 

Eile kolisime Liisat jälle. Alles pool aastat tagasi sai ta sinna viiendale korrusele kolitud ja siis lubas, et nüüd tükk aega ei koli. Aga näe, valetas. Või okei, oleme ausad, Sarah oli lihtsalt jobu ja see polnud otseselt Liisa otsus...aga ma arvan, et lõpuks oli see hea, sest Sarah pole minu arust eriti äge piff kunagi olnud. Igastahes nüüd siis uus koht ja kõik äge, välja-arvatud, et ta kolis ilma minuta :(.

Alustasime sellest, et käisime söömas, cafe nordvest vms. nomnomnom!

Siis liikusime Enghave st. juurde autorenti, kust rentisime bussi. Liisa vana hull naine julgeb sellise asjandusega sõita. Laenutusest küsiti, kas on varem sõitnud sellisega, mille peale ta tähtsalt vastas, et suuremagagi. 
selline nunnu punase katusega buss siis.


See oli igate pidi logisev ja päris hirmus oli. Aga meie õnneks ta ei lagunenud ära. Ja kordagi ei suretanud teda sõitmise ajal välja ka..kuigi sõita tuli sellega suhteliselt tipp-tunnil...aga kogu tee läks meil kokku kuskil alla 20 km. Tüübid veel ütlesid seal, et maksimum on 100km...mis me 100ga teinud oleks nende arust? :D
we're in the bus!


ruumi on küllalt ju!
Õnneks oli Liisa enne tubli ja pakkis enamus asjad kokku...seega selle võrra oli kohe lihtsam...ja kui me eelmien kolimine pidime ikeas ka käima, siis sel korral seda polnud vaja. Lähme ikeasse järgmine nädal pudi-padi ostma.

natukene asju siin..


ja siin.
Pealt vaadates ei olnudki massiliselt asju...aga edasi-tagasi, üles-alla sai ikka mõnuga kõndida. Ja võin öelda, et viiendalt kolmandale kolida on lihtsam kui esimeselt viiendale! :D
Kuskil paar tundi ja lõpuks olid asjad kõik autos! Ja Sarah lasi Liisal veel toa ära koristada ja siis maksis ilusti depo tagasi ja hej-hej!

korralikult täis!
Teises kohas tuli aga viia toast üks üheinimese voodi keldrisse. Tegu oli aga sellise toreda vana Kopenhaageni majaga ja koridor oli mõnusalt kitsas ja keldris tunnel. Aga kõige keerulisem oli see voodi sealt toast koridori saada...koridoris juba libistasime mööda treppi alla ja pärast keldris läks ka kuidagi hästi. 
nagu naksti keldris.
Ja siis tegime parema plaani. Mina tassisin asjad bussist trepikotta ja Liisa sealt ülesse...võitsime ajaliselt kindlasti tunni või nii. 
Peale seda viisime bussi tagasi, käisime tõime oma rattad ära, käisime ühlasi ka poes ja dürüm'i ostmas. Ja plaan oli, et teeme siis dürüm'i kõrvale õlle-kaks ja siis jätan Liisa asju lahti pakkima ja ise lähen hiljemalt 12 ajal koju. Järgmine päev siiski koolipäev ja esialgne plaan oli ka placement testi minna keelekooli tegema. Ütleme siis kohe, et ükski neist plaanidest ei läinud plaanitult.

Mingi hetk kutsus end külla Rasmus ja võttis kaasa Madsi. See juhtus tegelikult kuskil 11pm kandis...mina jõudsin koju 6am. 
Ühes õllest sai 24 ja shampus. Huvitavaid jutuajamisi ja naermist terve õhtu jagu.
Rasmus reipis Liisa pardi ära.

ja natukene veel parti.
But imagine having a sixty inch dick...

Igastahes kolitud sai ja nalja sai ja kell kuus hommikul sai koju ka jõutud. Kooli ei jõudnud järgmine päev igastahes.




No comments: