September 05, 2012

Olen nüüd ametlikult ühikarott, mõneks ajaks vähemalt. Eile kolisin, siiani olen natukene õnnetu ja ei ole kindel, kas kohe üldse ei meeldi või natukene on okei ikka ka. Alguses oli tuba kergelt shokeeriv, kogu see mööbel ja üldse räpane ja vale. Aga kui enda asjad sisse said ja täna ka lõpuks asjad natukene ümber paigutatud, siis ei olegi enam nii hull. Mõned asjad oleks vaja veel juurde muretseda ja on juba päris kodune see värk. 
Teine üllatuslik koht on kindlasti köök ja siis all asuvad pesuköök jms. Ma pole veel oma esialgsest shokist piisavalt üle saanud, et end järgmisega rabada...seega lükkan nende avastamist edasi nii kaua kui võimalust on. 
Ja see, et siin õhtuti-öösiti mingi trall käib on ilmselt ka tavaline ja küll sellega ära harjub. 

Aga, et aint minul ei oleks ikka natukene tagasilöök või paha tuju, siis teatas Sarah eile, et Liisa peab ka 2-3 kuu jooksul välja kolima, sest tal on plaan oma poiss-sõbraga kokku kolida. Et siis võtsime täna vastu otsuse, et hakkame koos kodu otsima...kahe toalist korterit kuskile Nørrebro kanti, sest meile mõlemale meeldib see linna-osa ja oleks mõlema jaoks mugav. Nii, et hoidke siis meile pöialt, et kõik laabuks. 

Muidu aga on koolis käidud ja esimene tutvumise nädal oli küll väga vahva ja sisukas. Tegime grupitööd ja individuaalset tööd ja olime jube maru asjalikud. Pidime tegema selle esitluse teemal common passion. Alguses tuli kohe idee, mille ümber me siis tiirlesime ja lõpuks saime ka videolaadse asjaga hakkama. Ise olime rohkem omavahelise koostööga rahul, kui videoga, aga alguse kohta käib küll :). Loodame, et meie koostöö sujub sama libedalt ka edaspidi.

See nädal oleme üldiselt keskendunud photoshopile...oskan ikka juba palju rohkem kui ma nädal tagasi...jei! Ja kott-toolides lebos loengus olla on ikka eriti bad-ass!

Aga täna oli meil Freshman day. Algas rõõmsalt koolis chill-out'is kell 9am, koos hommikusöögiga. Siis jagati kõik kuuestesse rühmadesse ja seitsme tunnine aardejaht läks lahti. Saime koti vee, võikude, reeglite ja city-passidega. Pidime ikka päris korralikult trippima ringi. Alustasime mingist pargist loomaia juurest, kus leidsime esimese tutori-paari, kes käskisid rääkimata end rühmas jalanõu suuruse järgi ritta panna. Saime ilusti hakkama. Siis saime järgmise ülesande, leida ülesse Carlsbergi vana tehase elevandtidega väravad ja nende juures pilti teha. Lisaks mainin ära, et pidime tegema pilti suvalise Aasiast pärit inimesega, turistirattaga ja tänaval esinejaga. Teel elevantide juurde näeme, et nende juures on kaks Aasia turisti turistiratastega...aga kuna nad olid juba ära minemas siis me jooksime kuuekesi nagu segased ja Emil karjus "don't go away, stooooop!" ehmatasime vaesekesed päris ära...aga saime ühele pildile elevandid, meie grupi, Aasia tüübi koos turisti rattaga! 


Siis jooksime tutorite juurde tagasi. Sealt saadeti meid Istegade'le kuskile Delta Love Store'i, kust pidime photoshop öeldes kondoomi saama müüjalt, aga olime seal liiga vara, seega pood oli kinni. Hiljem rääkis Emil lihtsalt lampi loo, kuidas seal oli suvaline hooker ja ta läks tema juurde, ütles talle salasõna "photoshop" ja tsikk ei saanud midagi aru, siis Emil ütles, et "you're supposed to give me a condom" ja siis väidetavalt tsikk andis...lisapunkte me kahjuks oma loo eest ei saanud. Igastahes sealt Istegade'lt liikusime Nyhavn'i, kust saime ülesandeks Amageri randa minna...raisk see oli kaugel.




Seal pidime tegema pilti ja üks meist pidi ujuma minema...julge Sebastien läks vette, küll mitte ujuma, aga punktid saime siiski. 


Liiva pidime ka mingisse purki koguma. Peale Nyhavni pidime kuskile linnas minema, koha nime ei mäleta...kus pidime mängima nimemängu, Emil oli üks tegelane Lord of The Ringist ja pidi küsima küsimusi meilt ja siis end ära arvama...ta sai sellega hakkama! Siis saime juhised minna Kuninganna lossi juurde, tegema pildi ühega nendest valvuritest, mis on keeruline, sest nad liikusid ja olid megakurjad...1,5meetrit kaugemale palun! Aga saime hakkama! Siis liikusime väikese merineitsi juurde, mis on nii kuradima kaugel ju!


 Tegime pildi ja liikusime tagasi. Siis Raekoja platsil pidime leidma ratta mitme lukuga ja sealt ühe lukkudes avama enda võtmega ja siis tagasi KEAsse. See oli tubli kuus tundi jalgel. Mingi hetk andis mu põlv suht otsad...siiani on paistes ja valus on liikuda...istun jalg kõrgemal ja külm kompress ümber jala, jee! Loodan, et homme on parem. Ja muidugi tänavaesineja! 
KEAs sõime pitsat ja olime niisama...rääkisime kursakatega juttu ja olime niisama ägedad...ja kuna üks kursakas rääkis kõige haigema loo, mida ma kunagi kuulnud olen, siis ma pean selle siia ka postitama..
Nimelt tema sõbranna läks kunagi peolt koju mingi Taani tüübiga. Olid juba voodis omadega kui tüüp küsis, et kas ta võiks tsiki voodi külge siduda. Tsikk polnud nõus, aga kuidagi suutis kutt ta siiski ära rääkida...okei, sidus siis tsiki voodi külge ja kadus ise kuskil 10-15 mintsaks ära. Tsikk juba hakkas kartma...a siis tuli tüüp tagasi, käes tool ja suur must kott. Tsikk mõtles, et oulishit, nüüd tapab ära ka muu, tegu on mingi haige perverdiga. Siis tüüp istus toolile maha, võttis kotist APELSIINI ja hakkas tsikki apelsiinidega loopima, ise samal ajal teise käega masturbeerides...lõpuks kui ära oli tulnud, siis tänas tsikki viisakalt ja lasi minema. HOW SICK IS THAT?! Me igastahes istusime naersime ja keegi ei suutnud seda pilti oma kujutlemast välja saada:D. 

Aga sellega ma hetkel siis lõpetan, tuli jube pikk postitus...






ps! I met someone pretty special ;)

No comments: