October 29, 2011

If no one's upset by what you're saying, you're probably not pushing hard enough. (And you're probably boring, too.)


Homme saab kaks kuud täis Taanis olekust ja ma suutsin haigeks jääda. Eile hakkas natukene veider olla ja kõht valutas pool päeva ja siis tänaseks sain palaviku ka...hommikul oli ikka nii nõrk olla, et käsi liigutada ei jõudnud. Vaevu roomasin vetsu ja kööki ja tagasi voodisse. Magasin pool päeva maha, klapid peas ja FF mängimas. Tänud siinkohal Akyle, kes mu viimaseks sünnipäevaks silmaklapid meisterdas...ilma nendeta oleks uni poole halvem olnud! Aga lõpuks magasin vist enamus haigusest välja, sest hetkel on juba päris hea olla.
Siis sain üllatuslikult paki Mariselt, USA kommidega(nomnomnom) , huuleläikega, mis maitseb nagu apelsini-shokolaad (nom:D) ja võtmehoidjaga, mida ma juba praeguseks armastan ja kaardi ja ajujahi aastaraamatuga, mis on päris hea motivatsiooniammutamiseks. Aitäh kallis!

Hiljem mõnus pitsa ja esimest korda elus kogesin reaalset uksele koputust ja lapsi maskeeritult "trick or treat?" keissi. Huvitav, kas kunagi jõuab see Halloweeni kultuur Eestisse ka? Võiks ju, see tundub nii fun!

No comments: