September 16, 2011

Kassid ära, hiirtel pidu...je-jee! Eile viisin pere lennukile ja tsillin üksi. Eile oli täielik "maeiteemittemidagiasjalikku" päev. Vaatasin Garfieldi, sõin ja lebotasin. Õhtul jõime Gerliga skype vahendusel veini ja täna oli Kopenhaageniga tutvumise päev. Suuuuur suuuur aitäh Hanna-Liisale, et ta viitsis minuga tsillida. Igastahes sai ära käia Christianias. SIIIN! Igastahes kui loed ja mõtled, et oh äge koht, siis reaalselt on see koht veel ägedam! Nagu oleks kuskile hipiajastusse, sinna 70ndate ja 80ndate vahele kinni jäänud. Nii sürr, nii äge...nii ebareaalne. Ja tänaval müüakse täiesti vabalt kanepit. Pildistada seal ei tohi, aga kui oled Kopenhaagenis ja vaba aega, siis mine ja jaluta sealt läbi...uskumatu! Ja ehteid jms on seal ikka igast huvitavaid müügil. Ise mõtlesin, et põnev oleks mingile üritusele/peole sinna minna kunagi tulevikus.
Siis tsillisime veel linna peal ringi ja lõpuks maandusime salatiga parki ja kommenteerisime niisama mööduvaid inimesi. Mis värk neil siin nende vedrudega tossudega on? Nagu muidu leggins jalas ja mingi top ja siis all on jooksutoss? What? :D Ja ei mitte lihtsalt jooksutoss, kindlasti mingi neoonvärvi. Ehk siis päris huvitav. Samas on ju mõnus vaba ja tsill elu...üpriski suva, mis sa selga paned, peaasi, et sul endal mugav on...meeldib! :)
Vot nii. Siis trippisin tagasi ja läksin vales peatuses bussit maha ja tore-tore :D...aga lõpuks jõudsin ilusti koju ja tegin megahead pastat ja nüüd hakkan filmi vaatama...jeah! Still love Denmark!

No comments: