September 29, 2011

Millal ma ära harjun selle postiljoni teemaga? See, et kui nad pistavad posti ukses olevast pilust sisse, siis ma ALATI ehmatan end pool surnuks. Põhimõtteliselt teeb see nii kõvat häält nagu keegi hakkaks koos uksega sisse tulema ja no mina loll ehmatan ju iga krõpsu peale.

Aga muidu Apple avas lõpuks Eestis ka iTunes store'i. Mingil põhjusel tegi see hommikul tuju kohe heaks ja ostsin endale Her Bright Skies'i uue loo sealt...häppi-häppi!
Overall last.fm'i andmeil sellel bändil 4013 korda...woah!

Ja keelekooli asjad said ka natukene kaugemale...lõpuks õnnestus õige inimene omavalitsusest kätte saada ja ta lubas keelekooli täna kohe tõendi ära saata....jeei! See keele mitte oskamine hakkab juba väga häirima. Täna pangas üritasin oma e-banking kontot tsekkida ja olen ikka siiralt õnnelik translate.google.com saidi olemasolu üle! :D

ja korteri probleem on ka vist lahenemas...je!

Ja käisime hiljem söömas eriti ilusas kohas, või noh toit oli tavaline ja kodus valmisolev pasta oleks poole maitsvam olnud, aga värskes õhus, päike loojumas...taustaks vaade järvele ja kõik oli nii ilus ja nagu teisest ajastust. Ülimalt muhe. Üritan homme minna ja teha seal järvest jms pilte ka, sest täna ei osanud kaamerat kaasa haarata...aga sügis on siin lihtsalt NIIII ilus!

No comments: